Dec 2, 2007, 1:35 PM

* * * 

  Poetry » White poetry
591 0 3
 

***

 

Ау! Пак ме ухапа...

Някой ден ще ми оставиш траен белег

с тези твои вампирски зъби.

Изпиваш всичко в мен периодично

и не се боиш от слънчевата светлина.

И все пак тръгваш с първите лъчи.

А аз оставам полужива и безмълвна

и сънувам будна следващата нощ.

Ревнувам те от другите ти жертви;

жадувам всяка твоя нощна ласка.

Умирам - губя сили, губя кръв.

Ала защо ли, за да оживея,

ми трябва просто още едно ухапване?

 

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??