Apr 8, 2008, 9:47 PM

*** 

  Poetry » White poetry
914 0 1

По бузите ми щом започнат да се стичат капки дъжд,

ще им подариш ли част от своите лъчи,

за да изгрее на лицето ми дъга?

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??