Mar 5, 2007, 11:47 AM

  Poetry
670 0 5
Сега се носиш с вятъра безплътен,
танцуваш в облаците като мъничка принцеса,
блестят одеждите, но погледът е мътен...
И питаш се: "Онези дни къде са?"
Не си забравила за миг дори лицето,
не спря да чувстваш допира на неговата кожа,
заробила си си със този мъж сърцето
и спиш сама и тъжна в свойто ложе.
Нима възможно е да чакаш да се върне,
туй, дето взела е съдбата...
Нима възможно е безплътна сянка да прегърнеш,
дори да знаеш, че го няма на земята...

© Катина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??