Около мен - пълен мрак ,
Сърцето - замръзва ,
Всичко остава пак ,
Същото се повтаря .
Нищо не остана ,
И надолу падам ,
Къде да се хвана ,
Някой да ме спаси .
Ахх, виждам светлина ,
Вдигна ме на крака ,
Тъмнината мина , ni
Ама , че чудо стана ,
Ангелът ме спаси ,
Ала как стана така ,
Този Ангел си ти ,
Живота ми спаси .
Това е Специално посветено за nice-girl и моята бртовчедка {_LiNkIn_PaRk_F} .Едни от малкото хора които ме държат на крака на този свят!
© Стивън All rights reserved.