16.10.2004 г., 20:55 ч.

* * * 

  Поезия
1035 0 3

Около мен - пълен мрак ,

Сърцето - замръзва ,

Всичко остава пак ,

Същото се повтаря .

 

Нищо не остана ,

И надолу падам ,

Къде да се хвана ,

Някой да ме спаси .

 

Ахх, виждам светлина ,

Вдигна ме на крака ,

Тъмнината мина , ni

Ама , че чудо стана ,

 

Ангелът ме спаси ,

Ала как стана така ,

Този Ангел си ти ,

Живота ми спаси .

Това е Специално посветено за nice-girl и моята бртовчедка {_LiNkIn_PaRk_F} .Едни от малкото хора които ме държат на крака на този свят!

© Стивън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??