Feb 12, 2011, 10:03 PM

♣ ♣ ♣ ♣ 

  Poetry » Landscape
578 0 0

           ♣   ♣  ♣  ♣

 

Скован от студ - градът трепери,

а Пловдив спи в снежните предели.

Тук намигат улични фенери -

Снегът заплита приказни дантели…

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??