12.02.2011 г., 22:03 ч.

♣ ♣ ♣ ♣ 

  Поезия » Пейзажна
575 0 0

           ♣   ♣  ♣  ♣

 

Скован от студ - градът трепери,

а Пловдив спи в снежните предели.

Тук намигат улични фенери -

Снегът заплита приказни дантели…

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??