Mar 31, 2006, 10:16 AM

* * * 

  Poetry
589 0 3
Когато дойде тя,-
викащата твърде много линейки.
Когато дойде нощта,
не мога да бъда какъвто съм.
И ме питат:
- Ти какъв си?
- Аз съм един отчужден всякакъв.
И я питам:
- Ти какво си?
- Аз съм просто една жена,художничка!
- Така ли?
- Точно така.
После идва тя и ни заварва в леглото.
И се будим от края на нощтното варварство,
и си чудим къде си намираме.
И се чудим, в крайна сметка, кои сме...
- Аз съм Ясен, а ти?
- ... нямам име.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??