Oct 1, 2005, 11:00 PM

*** 

  Poetry
674 0 0

             Загубих тялото си някъде по пътя,
             взирайки се в нощната тъма
             с едничка цел - да мога да намеря
             едната истина - за теб и любовта.

             По чужди пътища се лутах,
             спъвайки се в спомени, в мечти,
             опитвах се да стигна до сърцето си -
             напипах камък с двете си ръце.

             Душата ми обвита бе в мъгла,
             очите ми - пресъхнал водопад.
             Спрях се уморена, бях уплашена -
             не успях да се намеря - бях сама.
                                             

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??