Nov 24, 2005, 4:29 PM

* * * 

  Poetry
1187 0 3
Една стара грешка
изскочи от тъмния ъгъл.
"Здравей, момиче"
ми каза
"кой пак те излъга?"
Никой, никой.
отричам засмяна,
взряна в своята
същност човешка.
Просто си мислех,
че не искам да стана
нечия стара грешка.

© Божидара Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??