Dec 11, 2007, 9:21 AM

* * * 

  Poetry
844 0 24
 

*   *   *

„Остаряваме бавно", както е казал поетът,

но няма да ми стигнат сто куплета

да опиша как красиво остаряваме и пролетно,

а във нас е тясно, в нас е полетно.

11 декември 2007 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??