Mar 2, 2013, 7:40 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy
443 0 0

В очакване.

В чакане.

В застой.

Безвремие.

Почивка без покой.

 

На кръстопът.

На път.

На кръст.

Разпната надежда.

 

Напред.

Напред.

Напред къде отвежда?

© Ннннн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??