Jun 10, 2007, 11:17 PM

1, 2, 3! 

  Poetry
499 0 5
1, 2, 3! Дишай!
Свести се!
Не умирай, сърце!
1, 2, 3! Дишай!
Повтарям до безумие,
а мисълта ми се лее
като бистра река и тече.
1, 2, 3! Дишай!
Не ме оставяй!
Знаеш как ще боли.
1, 2, 3! Дишай!
Каквото искаш, заповядай!
А ако съм сгрешила:
моля те, прости!
1, 2, 3! Дишай!
Върни се.
Не ми причинявай това.
1, 2, 3! Дишай!
Самотно е без теб
и любовта!
1, 2, 3! Дишай!
Със сетни сили крещя.
Призовавам всички богове.
1, 2, 3! Дишай!
Със сетни сили боря се,
тази болка да спре.
1, 2, 3...
Смъртта ме чака...
В кръвта ми тече.
1, 2, 3, 4, 5, 6...
Няма ме!
Долу съм и...
с Дявола играя на въже!

                                                                  Странен човек - странен стих!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??