Mar 13, 2008, 7:44 AM

* * * 

  Poetry » Love
630 0 2
Като два златни лъча
с обща светлина сме ти и аз,
които разтапят във сърцата
всяко зрънце мраз.

Само ти си светлината
в моите дни
и всичките ми сбъднати,
романтични мечти.

Нека да съм винаги за теб
изгрева на всеки идващ ден,
а при всеки огнен залез ти  с любов
да се прибираш пак при мен!





© Емилия Трайкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??