Jan 2, 2022, 4:24 PM

12:00 

  Poetry
329 0 5

 

Часовникът 12:00 удари

и старата година, от календара

последен лист отрони

и със торба,

препълнена със случки и със спомени,

във миналото ни прекрачи...

 

Часовникът 12:00 удари

и Новата Година

със сребърни нозе и със чувал

с мечти-блестяща и сияйна,

през прага ни пристъпи!

 

Часовникът 12:00 удари

и стрелки

в посока бъдещето

завъртя...

 

Часовникът 12:00 удари...

и в нова магистрала

на времето ни хвърли...

Тик-Так, Тик-Так...

 

Часовникът брои...

и времето ни тук

си тихичко отмерва...

Тик-Так, Тик-Так,

Тик-Так...

 

Часовникът брои...

Усмивки и мечти

Заслушани във него

сърцата тихо отговарят...

Туп-туп...туп-туп

Туп-туп...туп-туп

 

Часовникът брои...

 

Valentina N.V.

Valentina Mitova

01/01/2022

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??