Mar 31, 2018, 10:58 AM

_@_ 

  Poetry
254 0 0

любовта е малко разнолика
в две жилетки облечено сърце
едната на повика откликва 
в другата чувствата топлят своите ръце

 

в пухкавата плетка сгушени нещата
чудят се да хванат накъде
към щастието и чудесата
или към сигурното но безлично дефиле

 

в два пуловера се е завряло
нека от страст да изгорим
не не искам вече твойто тяло
събличай – от студ да го унищожим

 

лудостта е неговото цяло 
за прегръдка винаги готов
но под ватеното одеяло
пожар бушува от злоба и любов 

 

цветя постлали са леглото
да е меко на неговата светлина
а то от бяс обхванато горкото
човечеството тормози с плачещата си душа

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??