Jul 14, 2023, 10:08 AM  

14-и юли 

  Poetry » Civilian
470 0 0

Бастилията нявга падна – дойде светлината!

Французите храбро поеха по пътя на борбата,

показаха ни как се защитават права изконни!

Те са силни, защото в сърцата са свободни!

С упоритостта, с волята, с усилията, с дело

пример как се постига доброто те ни дадоха!

Българино, спри да свеждаш глава и смело

оправи България и накажи които ни продадоха!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??