Jan 15, 2007, 1:59 PM

15.01.2007g 

  Poetry
614 0 11
Набръчка се лицето ми,
като стара, пожълтяла от Слънцето хартия,
как ще се покажа на света такава -
в разцвета на младостта си "стара"?

Частичка живот - усмивка искрена
от къде ли мога да открадна?
Искра любов - нежност изпепеляваща,
кой ли в този свят ще ми даде?

Но опитвам се да имам търпение
и поздравявям деня все по-обнадеждена,
макар спасителната "лодка" да не идва -
пълна до горе с усмивки и любов!
15.01.2007g.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??