Nov 25, 2008, 7:02 PM

* * * 

  Poetry » Love
847 0 9

 

 Ще претегля любовта ти,

от едната страна - любовта на мечтите,

а от другата - днешната - таз,

която извира ей тук, от гърдите,

тръгва по дните със хиляди  бързеи,

а носи я времето задъхана и изморена,

но сили набираща в стръмното.

    Претегли и ти моята,

таз, която прощава,

таз, която забравя,

таз, която греши.

Претегли я и ще видиш тогава,

че по стръмното,

пътят на двете най-много личи!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??