Mar 21, 2017, 6:04 PM

... 

  Poetry » Love
340 0 0

Без думи как да те спечеля,

приятелко добра.

Дали едно красиво цвете

да ти подаря, или една

усмивка докосната с любовта.

Попитах моето сърце.

То те харесва, мило.

Иска твоята любов.

То иска в този ден

една червена роза да ти подаря.

Цветето на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??