Дърво неподвижно
в света. от хаос
завладян.
От хилядолетия
пускам корени.
Вкоренявам ги в
подземен, нереален
свят.
Убежище за
Апокалипсис -
за мен свят отдавна
познат.
Ще видиш ли някога -
Не...
само ако си сляп.
Заблуден робе,
виж ме -
аз не съм помръднал от
векове.
Как искаш да прогледнеш,
щом обществото хвърля
в очите ти перде.
Бродещо без посока -
стадо заблудено.
Аз стоя неподвижно
на възвишението.
Но ще ме видиш ли ти?
© Венелина Колева All rights reserved.