Feb 25, 2011, 11:09 AM

3 дни 

  Poetry » Phylosophy
878 0 0

Първи ден беше ти
и Втори ден беше ти,
Трети ден беше общ
и животът почна да ври.

© Поет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??