Дори да знам,
че само съм си ти,
не спирам да мечтая
за миговете с тебе аз.
И чакам всеки ден
да ме споходиш в следващия блян.
И щом се срещнем там,
в страната на мечтите,
щастливи ще сме с тебе, знам,
дори и само за нощите.
© Илона All rights reserved.