Jul 20, 2007, 8:49 AM

*** 

  Poetry
745 0 0
 

                ***

Мразя те, не си ли личи?!

Страшно те ненавиждам

и затова те обиждам.

Ти си минало за мене,

парещо и мокро от сълзи,

но дойде и това време,

аз забравих те

и твоето сърце боли.



Не превъзмогна факта, че

не те обичам вече,

че не си в ума ми вече,

че си много далече от мойто сърце.



Не искам да ме помниш

и да ме сънуваш,

за прошка да ме молиш,

на изстрадал да се преструваш.



Ти всичко ми отне тогава,

каквото и сега да правиш,

споменът остава.



Не ме моли за прошка,

на мъченик не се прави.

Не можеш нещата ти да промениш,

времето назад да върнеш

и сърцето ми да преобърнеш.

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??