Oct 13, 2022, 8:25 AM

*** 

  Poetry » Love
611 1 1

Топли ме, чуваш ли, не спирай.

Топли ме с поглед, безмълвно и с думи,

а после с ръце ме прегръщай

нескрито, открито сред

всичките звуци.

 

Люби ме, чуваш ли, не спирай.

Люби ме с поглед, безмълвно и с думи,

а после нежно ме вдишвай и милвай

нескрито, открито сред есенните шуми...

 

Води ме, чуваш ли, не спирай.

Води ме с поглед безмълвно и с думи,

а после още по-далеко със мене отивай

нескрито и скрито по широките друми.

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??