Oct 8, 2012, 10:43 AM

* * * 

  Poetry » Love
940 0 1

 

 

И винаги

красиво

ще танцуваме.

Прости ми

моето

единствено очарование -

моят приятел

вятърът,

който духа

от спомени

... към спомен.

 

© Свилен Стоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??