Sep 19, 2008, 11:16 AM

* * * 

  Poetry » Love
413 0 5
Когато...
Всеки път в очите ти дълбоки
аз надничам любопитна.
Когато всеки път
във тях оглеждам се,
нееднократно.
Когато в тях съзирам
много истини...
Когато.
Когато всеки път
в очите ти се спирам,
да отдъхна...
Когато в тях откривам аз
живеца...
Когато всеки път
в очите ти звездите се оглеждат.
И всеки път,
и всеки...
Дочуваш ли?
Четеш ли мисълта ми?!
Че всеки път изричам
колко много те обичам!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??