Jan 6, 2009, 12:40 AM

* * * 

  Poetry
425 0 0
Душата ми е грозна
като страх,
като грях,
като завист,
като гнил зъб в устата на бездомен клошар.

Душата ми е стара
като лава,
отдавна застинала в сива скала.

Душата ми е няма
като срам,
като студ,
като болка,
като отлив, оставящ голия бряг.

Душата ми е крехка
като спомен
с аромат на младост и вкус на тъга.

© Ена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??