Apr 28, 2007, 10:39 PM

.... 

  Poetry
574 0 1
Преди живях за теб...
Сега все още живея за теб...
Искам само теб, никой друг!
Мечтая единствено за твоите устни...
Аз винаги ще те обичам, мило мое момче!
Вечно ще те чакам...
Ще направя всичко само да си мой поне за кратко...
Ако трябва ще умра, после пак ще се родя...
и така, докато един ден не се събудя твоя...

© ГеРчИтУ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отново се осеща тъгата дано някой ден толкова желаното момче да стане твое Браво скицо сладка
Random works
: ??:??