Mar 18, 2011, 11:41 AM

* * * 

  Poetry » Love
484 0 0

Ти си слънцето в небето,

ти си вълните в морето!

Ти си вятърът в косите,

ти си блясъкът в очите!

Ти си песента на врабците,

ти си тласъкът в гърдите!

Ти си моето момче,

ти си моето сърце!

Ти си моята мечта,

ти за мен си всичко на света!

Ти си слънчевото утро,

ти си хубавият залез!

Ти си звездите в небето,

ти си всичко, което желае сърцето!

© Благовеста Касалийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??