Feb 6, 2008, 10:47 AM

*** 

  Poetry
729 0 4

Не можеш да захвърлиш паметта

като ненужна дрипа

в пропастта

на гаснещо доверие

и вярата, че ще се срещнем

с умиращият залез вчера.

И тихо ще полегне във тревата

една милувка,

впила нокът

в разкъсаната плът

на упоените тела…

Не искам да приличам на звездите…

Звездите зъзнат в самота!

                                             07.01.08 г.

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??