Sep 27, 2016, 4:49 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
278 0 1

МЕДИЦИНАТА

е с болката, тъгата

и см...ртта борба...

 

Битка с болката,

тъгата и см...ртта е

МЕДИЦИНАТА...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??