Apr 12, 2008, 12:22 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy
622 0 7

*    *    *

Поезийо, о, майчице добра,

ти даваш на многочислените си деца -  богоизбрани

твоя кръст до край да носят,

макар че все поетите са неразбрани...

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??