Oct 14, 2010, 12:17 AM

***** 

  Poetry » Love
867 0 2

*******

 

Сънувах те с отворени очи...

Ръка протегнах, за да те докосна –

ликът ти затрептя и се разтвори в тишината

като ефирно езерно видение...

Сънувах те, любов!

 

*******

 

 

„Добър човек ли съм?” – попитах Слънцето,

което заслепяваше очите ми.

И отговорът-лъч прониза ме веднага –

„Не по-добър от всеки друг!”

 

© Мария Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??