Jan 8, 2008, 2:52 PM

* * * 

  Poetry
826 0 3
Прозрачни ръце ме съблякоха.
Лъч недоверие ме прониза.
Несравнимо студено обичаш ме.
Зъзнеща електролиза.

© Вяра Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??