Jul 7, 2010, 10:22 AM

* * * 

  Poetry
568 0 9

Знам, че скоро ще си тръгнеш

и ще плача,

и ще ям много сладолед,

и ще прегръщам здрача

в търсене на теб.

Космична болка вляво

ще напомня

за изгубени вселени

и все ще ми е криво,

без да намирам

две зеници, уникални

с това, че отразяват само мене.

А аз съм суетна егоистка

и ако трябва,

не ще отпусна ръце от тази прегръдка.

„До  другата седмица”

е второто най-болно изречение

след  „ще се върна”.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??