Sep 21, 2010, 12:34 PM

* * * 

  Poetry » Love
547 0 0

В един случаен ден

една случайна среща,

запали тя в мен

една любов гореща.

Един случаен миг,

поглед от далече,

не знаеш как боли,

щом тук те няма вече.

И всеки миг без теб

е толкова студен,

че сърцето ми повтаря:

забрави за този ден.

А аз се убеждавам,

че за теб не ме боли,

че сълзите, които капят,

за теб не са били.

Но как да те забравя,

не зная аз това,

когато в мен остана

случайно любовта.

© Павлина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??