Jan 2, 2009, 11:56 AM

* * * 

  Poetry
545 0 8
Не слепвай със омраза
парчетата на моя нов живот.
Омразата горчи - не си я вкусил даже!
Пожелай ми само слънчеви дни.
И късмет пожелай ми.
Ще ми е нужен.
Досега не го открих във битието.
Във другия си свят
дали ще го... намеря?!
Чуваш ли? Не ме мрази!
Омразата е криза в Рая.
А аз затам не съм...
Че предпочитам Ада в моя свят!
Зная се. Познавам се добре
по небитието на собствения "Аз".
Аз-ът ми за теб не е омраза.
А само връщане назад.
И старите кървящи рани...
Отново се събудих.
А... боляха.
Ако ги нямаше...
Какво ли остава след тях?!
И не казвай, че достатъчно
си ме изстрадал!
Какво след мене ще остане?!
Не знам.
Че недостоен ли живота си живях?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??