Dec 27, 2007, 3:55 PM

* * * 

  Poetry » Other
514 0 3

Така решила бе съдбата - 

дошло е време да се разделим,

но как да кажа "сбогом" на нещо толкова скъпо и свято,

каквото за мене беше ти?!

Аз утре щях да дойда

да донеса цветя, да те прегърна,

но времето ме изпревари...

Как бих желала да го върна...

Красив и блед, прекрасен и мълчащ.

Какъвто беше вчера ще те помня...

Заспа...

до нови срещи.

Довиждане, прости, обичам те!

© Юлия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Познавам това,разбирам болката ти.
  • посветено е на човек , който почина , а не на мъж , в когото съм влюбена !
  • И аз те обичам! :Р
Random works
: ??:??