Aug 21, 2018, 7:28 PM

*** 

  Poetry » Love
400 0 2

 

Душата си за теб разголих- сега е дрипава и мръсна...

Сърцето си за теб отворих- все още парченцата събирам...

Като нестинарка по жарава ходих-

молитви за здраве и щастие изричах...

Не съм свикнала да ме обичат,

за това със цялото си сърце обичам...

И нищо, че то е на парчета

аз със всяко едно от тях ще обичам, ще обичам...

Душата ми морето я изми и вятъра със нежност изсуши я...

 По жарава бих вървяла пак и молитви

за здраве и щастие отново ще изричам...

 Пред тебе разголих своята душа...

 

21-08-2018 год.                      Maryroj

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??