Mar 26, 2010, 9:19 PM

* * * 

  Poetry
605 0 6

Но аз не попитах  звездите къде се е скрила нощта,

потърсих я даже в реките, лишени от бистра вода.

Светулки летяха безмълвно в лишена от багри мъгла,

следи на замръзнали стъпки прозираха сред тишина.

В пороя на хорските мисли се срещнах с  човек непознат,

погледнах в очите му бистри - а там беше целият свят.

© Евгения Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??