Jan 6, 2008, 1:21 AM

* * * 

  Poetry » Love
696 0 16
 

Какво е Липсата Ти от понеделник до неделя?

 

В тъмнина преплетени -

Безкрайни дни...

Самотни нощи...

Сянка на притихнали спомени...

Искащи мисли

и вяра за сбъдване...

Орисани сънища

и надежда за имане...

Изморени очи

и сила за чакане...

 

Молитва да не изгубя сетивата си...

Парчета от недоизречено - Обичам те...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??