* * *
Понякога търся тишина,
но тя от мене бяга.
Обръщам се назад
и гледам във нощта,
а шумът ме покорява.
Мисля си за този
градски хаос,
във който грачат
все едни и същи птици.
Може би това сме аз и ти
и борим се за кацане
на по-високи жици...
© Калоян Бинев All rights reserved.