Nov 1, 2016, 7:08 PM

А дали е така 

  Poetry
276 0 2

Пощурели мухи, в хаос летят...

Като, камикадзе пилоти,

препускат стремглаво!

 

И търсят какво?

 

Като пилоти без писта,

да кацнат опитват.

От дългия път да си отдъхнат...

 

А защо ли го правят?

Може би знаят,

че дошъл е моментът

крилата свои да приберат.

 

След полет последен.

В домът свой да се подслонят.

 

Пощурели мухи...

Колко приличат на нас.

Може би са човешки съдби?

 

А дали е така!?

Кой ще ни каже?

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??