Oct 3, 2014, 2:22 PM

А някъде... 

  Poetry » Other
641 0 11

                                               На жертвите на бедствията 

                                              и на бездържавността




Усмихвам се. Вървя. Обичам.

И разни глупости говоря.

Заспивам. Пазарувам.Тичам.

А някъде умират хора...

 

Сънувам. Радвам се. И мрънкам

веднага, щом очи отворя.

Шегувам се. Послъгвам тънко.

А някъде умират хора...

 

Да спра кошмара не умея.

Кажете ми: Какво да сторя?

Аз- ден за ден, макар -  ЖИВЕЯ, 

а някъде умират хора...

 

Обичайте се. Помогнете

да спре омразата, раздора.

Днес си простете. И помнете,

че някъде умират хора...

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??