Sep 6, 2008, 8:02 AM

А от очите вали 

  Poetry » Love
983 1 24

Не си ми любовница.

Не си ми съпруга.

Много си повече:

Половина Душа!

Не те сменям

за друга,

моя чаровнице!

Любимият мъж съм ти -

дано не греша!

Не ща подаяния!

Не искам признания!

Не се и надявам

на щастие земно.

Нашата Обич

крепне от разстояния...

Ти си ми нужна,

аз съм потребен.

С твоята ласка

хайде, стопли ме!

Сърдечното, нежното

с мен сподели!

Старият номер.

Моето име.

Септември е.

Есен.

А от очите

вали...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??