Не си ми любовница.
Не си ми съпруга.
Много си повече:
Половина Душа!
Не те сменям
за друга,
моя чаровнице!
Любимият мъж съм ти -
дано не греша!
Не ща подаяния!
Не искам признания!
Не се и надявам
на щастие земно.
Нашата Обич
крепне от разстояния...
Ти си ми нужна,
аз съм потребен.
С твоята ласка
хайде, стопли ме!
Сърдечното, нежното
с мен сподели!
Старият номер.
Моето име.
Септември е.
Есен.
А от очите
вали...
© Красимир Дяков Всички права запазени