May 18, 2015, 12:30 AM

А теб те няма на рождения ми ден 

  Poetry » Other
713 1 2

Питат ме, приятели и близки "Какво ти подариха?"
Нима не знаят, че най-ценните неща са безплатни....
Нима не знаят, че щастието с пари не се купува?
И, че живеем в свят пълен с фалшиви усмивки....

"Не ми трябват подаръци" им отговорих,
не знаете ли, че те не струват нищо?
Имам всичко и на това съм благодарен,
но съм тъжен, защото адски много ми липсва дядо....

Сега го няма, а аз дори не можах да поговоря с него
и ви гарантирам, че чувството е много гадно....
Но съм сигурен, че той ме пази, въпреки че е на небето,
и ми казва всяка вечер "Гледай смело напред, синко"!

Цял живот съм бил благодарен за това, което имам,
но просто винаги съм мислил за хората, които не са до мен....
За това колко много, дядо, от теб щях да науча,
а за жалост, теб те няма на рождения ми ден....

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много добро! Поздравления!
  • Нетрадиционно, но истинско и силно да пишеш за обичта към дядо си.
    Колко мило и човечно е това чувство.Дядовците и бабите в България повече от родителите отглеждат децата в семейството.
    Поздравявам те за тази връзка не прекъснала с дядо ти, дори и след неговата смърт.
    На рождения ти ден той е с тебе, но ти не можеш да го видиш.Поздравления за тази любов, която е винаги с тебе!Хубав ден!
Random works
: ??:??