Втъкани нишки на възможност
прокрадват се в измислен път...
Преплетени в тревожна невъзможност
съдбите ни сега стоят...
Мълчим, но тишината стене,
а утрото отчаяно боли.
Ще имаме ли още време
за обичта да си простим...
© Maria Simeonova All rights reserved.