Jul 20, 2010, 2:36 PM

*** 

  Poetry » Other
517 0 2

Здравей, приветливо момче!
Как си? Как я караш?
Как е твоето звънче?
Още ли я мамиш...
че е единствената на света -
по важност, ум и красота?!
А тайничко - сам у дома
жените други сваляш?!
Приятели сме, да! Със теб
такива ще си бъдем!
Но в интригите си занапред,
моля те, не ме забърквай!

(27 юли, 2009)

© Таня Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Приятелка" е силно казано, но тя е наистина едно прекрасно момиче...
  • Приятели сте, да. И с нея ли си приятелка!
    Стихотворението ми хареса!
Random works
: ??:??